Bedrijven - Talentum Skip to content

BEDRIJVEN

Je werknemers mentaal fit houden met Re-Connect

Outdoor trainingen op maat met beweging en ontspanning

Werknemers lopen -nog meer sinds de pandemie- tegen heel wat uitdagingen aan. Hun hoofd loopt vol, hun batterij lekt leeg. Soms wordt het hen teveel en vallen ze uit. Als werkgever ben je deels mee verantwoordelijk, onder andere door de bedrijfscultuur die er heerst in jouw firma. Je kan op een efficiënte manier bijdragen aan de oplossing.

Bied hen een groepstraining Re-Connect-Walks aan en bied hen zo een mentale en fysieke boost. Afhankelijk van je locatie en je budget, werken wij een training op maat uit. In het normale scenario komen wij 10 keer tot bij jouw bedrijf, of liever nog tot bij een groene plek in jouw buurt. Dat kan bijvoorbeeld over de middag of aansluitend op de werkshift. Wij trekken dan met je team naar buiten. Gedurende 10 weken gaan wij samen in de natuur mindfull wandelen, gecombineerd met laagdrempelige bewegingsoefeningen uit yoga en tai chi, onder begeleiding van 2 coaches. We leren team verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen die ze overal kunnen toepassen. We leren hen opnieuw connectie maken met de eigen noden en grenzen, zodat ze zelf tijdig ingrijpen vooraleer uit te vallen. Het is een veilige, effectieve manier om de gezondheid en fitheid te verbeteren en stress drastisch te verlagen. Bovendien kunnen ze als team de banden aanhalen omdat ze samen op pad zijn, wat de groepsgeest en de band met het bedrijf versterkt.
Wil je graag een halve of een hele dag samen met je personeel werken rond een bepaald thema (bv. stressmanagement, burn-out, bore-out, gezond bewegen, veerkracht, …), dan kunnen wij ook dit uitwerken. We gaan aan de slag rond de meest recente wetenschappelijke inzichten en bieden tegelijk ook oefeningen aan om direct in de praktijk mee aan de slag te gaan, die nog lang blijven nazinderen.

Re-Connect Teambuilding

Aangezien samen buiten in de natuur zijn de ideale manier is om terug connectie te maken met elkaar en met het bedrijf, voorzien wij graag diverse technieken en thema’s die dit ondersteunen. We gaan samen op pad om er een fijne teambuilding van te maken.
Wil je samen met je team een keer echt ontspannen en tegelijk ondergedompeld worden in diverse technieken en workshops om veerkrachtiger in het leven te staan en nadien dit ook nog jaren toe te passen in werk en leven? Schrijf dan in voor onze Re-Connect reis of vraag een formule op maat. We reizen graag samen met jou naar de parel van de Zadar Archipel in Kroatië, Dugi Otok, instant rust en ontspanning verzekerd.

Vraag hier info en offerte op maat

Wij stellen ons graag kort even aan je voor 

Ann De Cnodder-16

Ann De Cnodder

Master in de communicatiewetenschappen en master in Gender en Diversiteit

Vanuit persoonlijke interesse heb ik me steeds verder verdiept in stressmanagement. Ik volgde onder andere de opleiding tot mindfulnesscoach, verdiep mij in yoga en ben Mind-Walk trainer.

nicole-16-edit

Nicole Dewinter

Coördinator – integratief therapeut en (loopbaan)coach

Zelfstandig ondernemer, met een achtergrond in de psychologie en coördinator van groepspraktijk Talentum in Herenthout. Binnen mijn team bieden wij o.a. stress- en burn-outcoaching, loopbaancoaching en diverse workshops voor bedrijven rond veerkracht en stresspreventie.

Met Ann ben ik sinds vorige zomer een nieuwe samenwerking gestart: Re-Connect Walks en Workshops in de natuur.

Talentum@werk

Symptomen en oorzaken van burn-out verschillen van individu tot individu. Een algemeen preventieplan is dus niet voor de hand liggend. Een klimaat waarin stress bespreekbaar wordt gesteld, door sensibilisering, wel. Individuele burn-outcoaching, zodat iedere werknemer kan leven en werken op een meer waardevolle manier die strookt met wat echt belangrijk voor hem is en waar hij energie van krijgt, kan binnen het bedrijf aangeboden worden.

Wat bieden wij:

  • managementondersteuning
  • workshops
  • opleiding

met als thema’s:

  • preventie rond stressmanagement, burn-out en bore-out
  • hoogbegaafdheid
  • hoogsensitiviteit
  • onderpresteren
  • achievementcoaching