Workshop “Re-Connect” voor hoogbegaafde volwassenen - Talentum Skip to content
Week hoogbegaafdheid Logo
woensdag 08 maart 2023
15u00
- 17u30
10 euro
Talentum, Kloosterstraat 77, 2270 Herenthout

Workshop “Re-Connect” voor hoogbegaafde volwassenen

Re-Connect Workshop

Met een inschrijving voor deze workshop heb je jezelf een mooi cadeau gegeven, namelijk het investeren van tijd in jezelf en het opzoeken van manieren om balans te vinden tussen je hoofd en je lichaam, om te ontstressen en energie te tanken. Je kiest voor een bijzondere én laagdrempelige aanpak in deze workshop van Re-Connect voor hoogbegaafde volwassenen en daar ga je geen spijt van krijgen

In deze workshop maak je –behalve met het thema “hoogbegaafdheid” – kennis met mindful wandelen. Het is een vorm van opmerkzaam wandelen of een vorm van bosbaden, zoals ze het in het verre Oosten noemen. Het gaat over rust vinden in de natuur en steeds meer verbinding met jezelf maken. Re-Connect schenkt enerzijds aandacht aan het verbeteren van het fysieke welbevinden, bijvoorbeeld door het laagdrempelig wandelen en bewegingsoefeningen in open lucht. Anderzijds is er ook aandacht voor ontspanning en het vinden van energie, waardoor ook je mentale gezondheid erop vooruitgaat. Dat is een winnende combinatie om meer grip te krijgen op je leven, je energiepeil en je geluksgevoel. We gaan met de voeten op de grond en het hoofd in de wolken, zeg maar.

In de workshop gaan we je laten kennismaken hoe dat voelt, deels door een theoretische basis rond kennis van hoogbegaafdheid en anders zijn en denken, én vooral door in de praktijk naar buiten te gaan en hierin balans te vinden en samen te ervaren.

De workshop wordt gegeven door Nicole Dewinter

Talentum – Week van de hoogbegaafdheid

Schrijf je in via onderstaand formulier

Schrijf je in via onderstaand formulier

Hidden
Hidden
Hidden
MM slash DD slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.