Loopbaanbegeleiding - Talentum Skip to content

Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding bij Talent in Groei

Ben je op zoek naar richting in je carrière? Voel je je vastgelopen in je huidige baan of overweeg je een nieuwe professionele uitdaging? Bij Talent in Groei Loopbaanbegeleiding begrijpen we dat het vinden van de juiste loopbaanpaden een complex proces kan zijn. Wij zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap van je professionele reis.

Talent in Groei loopbaanbegeleiding is ontstaan in het netwerk van Samen Slimmer Groeien, expertisecentrum in hoogbegaafdheid in samenwerking met Talentum. Omdat ook volwassenen onderpresteren, zoekend zijn naar hun talenten en daar doelgerichte hulp bij kunnen gebruiken. Je eigenheid ombuigen tot een troef in je talentontwikkeling begint hier.

Onze diensten

  1. Individuele loopbaanbegeleiding: onze ervaren loopbaanexperten werken nauw met je samen om je sterke punten, vaardigheden en passies te identificeren. Samen ontwikkelen we een persoonlijk actieplan om je carrièredoelen te bereiken.Het kan gaan om beroepsoriëntatie, CV optimalisatie, loopbaanontwikkeling en/of groeiplanning.
  2. Achievement Coaching: kom weg van onderpresteren en maak doelgerichte keuzes die je naar meer werkvreugde en betere talentontwikkeling brengen. Voor werkgevers die hun samenwerkers een boost willen geven in het verhogen van verbinding en productiviteit. Individuele begeleiding of in groep.
  3. Testcentrum voor hoogbegaafdheid, ADHD, ASS, kerntalenten.

Talent in Groei Loopbaanbegeleiding?

  • Persoonlijke Aandacht: bij ons ben je geen nummer. We geloven in persoonlijke aandacht en maatwerk om aan jouw unieke behoeften te voldoen.
  • Professionele Expertise: onze loopbaanexperten hebben uitgebreide ervaring in diverse sectoren gekoppeld aan deskundigheid in hoogbegaafdheid en beschikken over actuele kennis van de arbeidsmarkt.
  • Resultaatgericht: wij meten ons succes aan jouw succes. Samen werken we aan meetbare doelen en streven we naar duurzame loopbaanontwikkeling.
    Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten?  Surf naar talentingroei.be

In loopbaancoaching bieden we je inzichten in waar jij echt op wil inzetten, wat jou ruimte geeft in jou hoofd en wat jou doet schitteren in een veeleisende omgeving.

Mijn hart ligt in het begeleiden van mensen en organisaties. Onze expertise in stresshantering, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit maken dat we ook deze onderwerpen bespreekbaar kunnen maken op de werkvloer.

Wij willen door het aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde informatie, kwaliteitsvolle loopbaancoaching aanbieden aan HSP en HB binnen de zorgsector, onderwijs en andere sectoren, zodat ook deze waardevolle doelgroepen zich meer (h)erkend weten binnen het loopbaanlandschap.

Burnout Assessment Tool

Kan je de energie niet meer opbrengen om je werk goed uit te voeren? Voel je je vaak prikkelbaar of futloos? 

Dan bestaat de kans dat je tegen een burn-out aanleunt.

Met de Burnout Assessment Tool van de KU Leuven kan je zelf onderzoeken of je risico loopt op een burn-out. Doe de test op de website van Dialogisch!