Natuurcoaching

Wil jij de natuur meer inzetten als rustgevend instrument om inzichten te verwerven?

We nodigen je uit om door een variatie aan oefeningen in een prachtige natuuromgeving in beweging te komen. Door het buiten zijn wordt de focus verlegd van denken naar voelen en ervaar je krachtige “AHA-momenten” die blijven nazinderen.

Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging

Wandelen en in de natuur zijn brengt je lijf en je geest in beweging. Je bekijkt je vraag, je lastige emotie of waar je ook mee zit steeds vanuit een ander gezichtspunt.

Je zakt uit je hoofd, in je lijf, naar je voeten

Op rationeel niveau heb je misschien al verschillende argumenten overwogen, veel nagedacht en veel uitgeprobeerd. Toch kom je niet verder. Je hebt het gevoel dat er iets mist.

Natuurcoaching helpt je om (weer/meer) contact te maken met je gevoel of intuïtie. De natuur zet ons aan om net dat stukje dieper te graven. Je maakt op een heel natuurlijke manier contact met wat net onder de oppervlakte van je bewustzijn ligt en je werkt dat voldoende uit om erop te kunnen vertrouwen.

Tijdens het traject vergroot je je zelfkennis en je zelfvertrouwen. Er ontstaan antwoorden op (levens-) vragen. Je vertrouwt op je eigen keuzes. Je voelt wat klopt en wat niet.

Kortom, ervaar en groei, in met en door de natuur

afbeelding2